Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 7 Απριλίου 2020

ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Στους χώρους των Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Κισάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποίησαν επίσκεψη οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Κισάμου κύριοι Χαχλάκης, Χριστουλάκης, Σταθόπουλος και Κελαϊδής και αφού ξεναγηθήκαν ακολούθησε μια ωραία συζήτηση για τις δράσεις που τρέχουν αυτήν την περίοδο στην περιοχή μας με συνεργασία του Δήμου Κισάμου και του Περιφερειακού μας Τμήματος, καθώς και κάποιες προτάσεις, για όσο το δυνατόν περιορισμό των επιπτώσεων της κρίσης που προκαλεί η πανδημία στην περιοχή μας.
Για ακόμα μια φορά τονίστηκε η ανάγκη της συνεργασίας και την σύμπραξης, σε επίπεδο φορέων, αλλά και η παρότρυνση προς τους πολίτες να ακολουθούν τις υποδείξεις της πολιτείας, ΜΕΝΟΝΤΑΣ στο σπίτι...
Οι αντιδήμαρχοι του Δήμου μας, (και ο κ. Μαυροδημητράκης ο οποίος έλειπε λόγω υποχρεώσεων του δήμου από την συνάντηση), δώρισαν με δικά τους έξοδα και αυτό θα πρέπει να σημειωθεί, στο Περιφερειακό μας Τμήμα, Μ.Α.Π. (Μέσα Ατομικής Προστασίας) για τους Σαμαρείτες μας, υλικό που λόγο των πολλαπλών υποχρεώσεων μας, είναι ιδιαιτέρως απαραίτητο!! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός
Συμπράξεις με τους φορείς προς όφελος της κοινωνίας....
Όσο υπάρχουν Άνθρωποι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: