Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ

Ο στόχος δύσκολος, το κίνητρο τεράστιο!!
Στηρίζουμε το Σχολείο μας στα Κουτουφιανά Κισάμου .... "Η προσφορά όλων μας... μια σταγόνα στον ωκεανό"
*Στόχος : Κολύμπι 25 χιλιόμετρων ανοιχτής θάλασσας
*Κίνητρο : Ολοκλήρωση μια Αίθουσα Αισθητηριακής Ολόκληρωσης....γράφει στην προσωπική του σελίδα ο Κώστας Βαρουχάκης που τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει να δίνει δύσκολους αγώνες για καλούς σκοπούς.

Δεν το βάζει κάτω και παρά τις κακές συνθήκες που έχουμε παγκοσμίως με την πανδημία, ο στόχος παραμένει στόχος για τον Κώστα. Ας ελπίσουμε οτι εως τότε θα έχουν αρθεί όλα αυτά τα απαγορευτικά μέτρα και θα γίνει μια εκδήλωση αντάξια της προσφοράς του. Η Κίσαμος τον στηρίζει και θα τον στηρίζει γιατί κάθε τέτοια προσπάθεια χρειάζεται τεράστια ψυχική δύναμη ....ακόμα και να την σκεφτείς. 
Ο σκοπός είναι ιερός και η όλη η προσπάθεια αναγνωρίσιμη. Μακάρι να τον ακολουθούσαν και άλλοι.
Καλή δύναμη στην προσπάθεια σου Κώστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: