Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΛΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΩΡΗΤΕΣ ΤΗΣ

Μέσα σ΄ ένα καταιγισμό προκλήσεων, εξελίξεων και ανατροπών όπου δοκιμάζονται όχι μόνο οι ανθρώπινες αντοχές, αλλά κυρίως οι ανθρώπινες σχέσεις, Φορείς και Πρόσωπα συνεχίζουν την στήριξη τους στο προνοιακό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, όπως αυτό πραγματώνεται μέσω του Αννουσάκειου Ιδρύματος Της, ως και των λοιπών φιλανθρωπικών δομών και δράσεων Της. Ευγνωμόνως και καρδιακώς μνημονεύουμε τα ονόματα όσων πρόσφατα στήριξαν το έργο αυτό. Εταιρεία SETE Γενικές Υπηρεσίες 3.000€, Εκάλη Τουριστικές & Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις 5.000€, Ανώνυμος 3.000€ κα Τριποδάκη Κατερίνα 300€ εις μνήμη του συζύγου της Αντωνίου, κ. Κουνελάκης Χαρίλαος & κα Μερκούρη Αικατερίνη 300€ εις μνήμη των γονέων των, κ. Αποστολάκης Ιωάννης (Λυγιδάκη-Αποστολάκη Στέλλα) 200€ εις μνήμη των γονέων της, κα Όλγα Λυγιδάκη, εις μνήμη Αντωνίου Λυγιδάκη 200€, κα Γωγώ Κουνελάκη – Δέμου 300€, εις μνήμη των γονέων της Εμμανουήλ & Αθηνάς, κα Ιωάννα Λυγιδάκη εις μνήμη Θεοχάρους & Όλγας Χορευτάκη 100€, κα Ζούμπου 100€, κα Μαρία Σκευάκη 50€, κ. Παντέρης Βασίλειος 100€.
 Όσο η αγάπη θα μεταμορφώνεται σε πράξη, τόσο ο Χριστός θα ανασταίνεται στις ψυχές των εκατοντάδων αναγκεμένων και πολύπαθων συνανθρώπων μας, οι οποίοι βρίσκουν καταφύγιο και ανοιχτή – ζεστή αγκαλιά μέσω των προνοιακών και φιλανθρωπικών δομών της Ι. Μητροπόλεως μας. Καρδιακές οι ευχαριστίες μας προς όλους εκείνους που, εκ του περισσεύματος της καρδίας των, γίνονται αιτία και πηγή χαράς και ελπίδας σε εκατοντάδες αναγκεμένους συνανθρώπους μας που, σε καθημερινή βάση, ωφελούνται μέσω των προνοιακών και φιλανθρωπικών δομών της Ι. Μητροπόλεως μας.   
Εκ της Ι. Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια: