Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

2 TAΒPLET ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!!!

"170 ταμπλέτες παρέδωσε χθες (14/4/2020) ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Στέλιο Ζερβάκη, προκειμένου να τις χρησιμοποιούν μαθητές της Γ' Λυκείου στο πλαίσιο της τηλεκπαίδευσης.
Η παράδοση έγινε παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκου Καλογερή και του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας Αντώνη Παπαδεράκη."

- Τελικά 170 τάμπλετ, μόνο για τους τελειόφοιτους και για όλο τον νομό με τους τόσους μαθητές; Μπράβο στην περιφέρεια που μας σκέφτηκε.... όμως πως θα μοιραστούν μετά τα ταξίματα και ξεταξίματα του κράτους αυτά. Ο Δήμος Κισάμου και μπράβο του κάνει προσπάθειες για να καλυφτούν τα κενά όλων των μαθητών σε τάμπλετ αλλά με Laptop μιας και μερικοί καθηγητές και δάσκαλοι δεν έχουν, εφόσον συνεχιστεί αυτή η τηλεκπαίδευση.
Για την ιστορία εμείς ζητήσαμε για τις ανάγκες των μαθητών 200 tablet.
- Από κάθε εργολάβο που παίρνει έργο στην Κρήτη αν έκοβε 500Ε, ή να τους ζητούσαν να κάνουν μια δωρεά υπέρ του σκοπού αυτού, θα είχαμε λύσει το πρόβλημα για όλη την Ελλάδα.
- Αλήθεια πότε θα έλθουν, έστω και αυτά τα τάμπλετ, στους μαθητές; Μετά που θα ανοίξουν τα σχολεία; 




Δεν υπάρχουν σχόλια: