Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 28 Απριλίου 2020

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ

 Δεν έχω κανένα ενδοιασμό να γράψω για το σωστό, όταν γίνεται. Μάλιστα είχα πει και παλαιότερα, ποιοι είναι αυτοί οι 3-4 που έχουν την δύναμη να προσφέρουν έργο στην πόλη, μιας και δεν μπήκαν για κανένα άλλο λόγο εκτός απο την εθελοντική προσφορά. Ένας απο αυτούς και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κισάμου, ο αγαπητός Βασίλης. 
 Βάλθηκε να μας καθαρίσει και μάλιστα σε περιοχές που καθαριζόταν ως και σήμερα μόνο απο ιδιωτική πρωτοβουλία.
Μπράβο στην δημοτική αρχή για την προσπάθεια του αυτή και ιδιαίτερα στον Βασίλη Κουντουράκη που βρίσκεται παρόν όπου κι άμα χρειαστεί.
Είναι να το έχεις μέσα σου.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: