Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

ΠΑΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ...

Υπογράφηκε σήμερα, μεταξύ του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων Γιάννη Ζερβού και του αναδόχου I. Μανουσέλη, σύμβαση ποσού 24.056,00 € (με ΦΠΑ), που αφορά την εκτέλεση εργασιών για τη συντήρηση τουαλετών (W.C.) στο λιμάνι Καβονησίου Κισάμου.
Στη σύμβαση ενδεικτικά περιλαμβάνονται εργασίες όπως: αποκατάσταση επιφανειών σκυροδέματος που έχουν υποστεί διάβρωση οπλισμού, αντικατάσταση οπτοπλινθοδομών, στεγάνωση – θερμομόνωση δώματος, αλλαγή κουφωμάτων, υδραυλικά – είδη υγιεινής – αποχέτευση, κ.λπ.
Η εν λόγω σύμβαση χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων.

Ας υποθέσουμε οτι θα συνδεθεί με τον Βιολογικό αν και αυτό μπορεί να το κάνει και ο δήμος Κισάμου αρκεί να το ζητήσει το ΛΤ του Νομού. Μάλλον δεν θα ξέρουν οτι έχουμε πάει τον βιολογικό ως εκεί.  
Τέλος 24.000 Ε μάλλον πολλά είναι κι αν έβαζαν λίγα ακόμα θα έφτιαχναν νέες τουαλέτες σε καλύτερο σημείο και όχι στην θέση που υπάρχουν τώρα.... αλλά αυτοί ξέρουν.
Επιτέλους οι φωνές έπιασαν τόπο....

Δεν υπάρχουν σχόλια: