Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ κ. ΧΑΧΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗ ΣΚΑΡΑΚΗ

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Γεώργιος Χαχλάκης, θα ήθελε να συγχαρεί τον Κισαμίτη καλλιτέχνη Στρατή Σκαράκη για τη διάκρισή του στη Διεθνή πλατφόρμα Βalkan World Music Chart, λαμβάνοντας την 1η θέση ανάμεσα σε άλλα 40 μουσικά λευκώματα από όλες τις βαλκανικές χώρες.
Στον διαγωνισμό συμμετείχαν  δισκογραφικές δουλειές που είχαν κυκλοφορήσει από τον Αύγουστο του 2019 μέχρι το Μάρτιο του 2020, ενώ τα μέλη του Βαλκανικού Χάρτη έκαναν αυτή την επιλογή από το σύνολο των 40 άλμπουμ που έλαβαν μέρος κατά την προηγούμενη περίοδο.
Πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι, εκτός από την παραπάνω διάκριση, προτεινόμενο videoclip στην πλατφόρμα έχει επιλεχθεί το ομότιτλο τραγούδι του ίδιου άλμπουμ "Μόνο Τη Νύχτα Θάλασσα".
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού αναμεταδίδονται σε 34 ραδιοφωνικούς σταθμούς 15 χωρών μεταξύ των οποίων είναι το Εθνικό Ραδιόφωνο Ισπανίας και το Εθνικό Ραδιόφωνο Βελγίου.
Η διάκρισή του αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή για τον τόπο μας. 
Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε να συνεχίσει να συμβάλλει στη διάδοση της Κισαμίτικης Μουσικής Κουλτούρας και Παράδοσης.
Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού  και Κοινωνικής Αλληλεγγύης 
Γεώργιος Χαχλάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: