Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ.......

Με την παρέμβαση του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Βασίλη Διγαλάκη, δόθηκε λύση στην ανάγκη κάλυψης άμεσων σχολικών στεγαστικών αναγκών του Δήμου Πλατανιά, οι οποίες είχαν καταστεί επιτακτικές μετά και το πρωτόγνωρο καταστροφικό καιρικό πλήγμα που αντιμετώπισε η περιοχή στις αρχές του 2019.
Είχε προηγηθεί, τον περασμένο Ιανουάριο, σχετικό αίτημα του δημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη, προς τον κ. Διγαλάκη, για την ανάγκη εγκατάστασης 6 νέων προκατασκευασμένων εκπαιδευτικών αιθουσών στα σχολικά συγκροτήματα Αλικιανού και Βουκολιών.
Ο υφυπουργός, αναγνωρίζοντας τη σημασία της διεξαγωγής της εκπαιδευτικής διαδικασίας, σε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες για τους μαθητές και τους διδάσκοντες, αναζήτησε την πλέον άμεση λύση για την επίλυση του προβλήματος. Στην κατεύθυνση αυτή, εξασφάλισε ευγενική χορηγία από τις εταιρείες ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. και COSMOTE, οι οποίες προσέφεραν από 3 προκατασκευασμένες αίθουσες σύγχρονων προδιαγραφών.
ΠΗΓΗ zarpa Στον Πλατανιά πρώτα γιατί το είχαν κάνει αίτημα ποιο μπροστά απο μας...αλλά βάση αυτής της "σχέσης"  Ιανουάριο 2019-Απρίλιο 2020..τότε κάπου τον Ιούνιο του 2021 θα πρέπει να έλθουν οι δικές μας. Ανατριχιάζω με την ιδέα....
Ας ελπίσουμε οτι για μας θα είναι διαφορετικά τα πράγματα... και θα έλθουν πιο σύντομα μιας και έμαθαν τον τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: