Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

6 ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ Η ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ

Αποδοχή της δωρεάς κάνανε οι της οικονομική επιτροπής του Δήμου Κισάμου. Η εταιρεία ΤΕΡΝΑ με επιστολή της προς τον Δήμο Κισάμου γνωστοποιεί την πρόθεση της για την δωρεά 6 τουαλετών...  
Αγαπητέ κ. Δήμαρχε.
 Εκ μέρους της εταιρείας ΤΕΡΝΑ θα ήθελα να σας ενημερώσω για την πρόθεση της εταιρείας μας,να σας υποστηρίξουμε στην προσπάθεια αποκατάστασης και ορθής λειτουργίας του σχολείου ΕΠΑΛ Κισάμου, μετά τις ζημιές που προκλήθηκαν από τους πρόσφατους σεισμούς.
 Στο πλαίσιο αυτό, η ΤΕΡΝΑ Α.Ε. προτίθεται να δωρίσει προκατασκευασμένο συγκρότημα έξι (6) χώρων υγιεινής (3wc αγοριών + 3wc κοριτσιών ) στο Δήμο σας.
Επιπλέον η εταιρεία προτίθεται να αναλάβει τη μεταφορά και τοποθέτηση του συγκροτήματος στο οικοδομικό τετράγωνο Γ 130 σε συνέχεια σχετικής συνεννόησης με το ιδιαίτερο γραφείο του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Β. Διγαλάκη και τις υποδείξεις εκπροσώπων του Δήμου.
 Με δεδομένες τις μακροχρόνιες σχέσεις που έχουμε και συνεχίζουμε να χτίζουμε στην Κρήτη, θα είμαστε πάντα αρωγοί της τοπικής κοινωνίας.
 Με εκτίμηση
 Μιχάλης Γουρζής
 Πρόεδρος ΤΕΡΝΑ Α.Ε. 

Η αλήθεια είναι η ενημέρωση που έχουμε εδώ και πολύ καιρό σχετικά με την υπόθεση Λύκεια -προκάτ δεν είναι και η καλύτερη. 
Η παραπάνω αποδοχή μας λέει ξεκάθαρα οτι αν έλειπε η ιδιωτική πρωτοβουλία ούτε τουαλέτες δεν θα είχαν τα σχολεία που ετοιμάζουν.... όσο για τις αίθουσες που τις περιμέναμε εδώ και μήνα τα πράγματα είναι μάλλον δύσκολα και οι δυο επιστολές, μιας της ΕΛΜΕ Χανίων στις 30 Μαρτίου, που αναφέρει οτι δεν είναι δυνατόν να παραδοθούν τα προκάτ ως και τον Σεπτέμβριο, και μια του πρώην Δήμαρχου και νυν προέδρου της αντιπολίτευσης του Δήμου Κισάμου κ. Σταθάκη στις 28 Απριλίου, που λέει οτι υπάρχει πρόβλημα με τις προκάτ αίθουσες, είναι οι μόνες ειδήσεις, για ένα θέμα που έπρεπε να ήταν πολύ ψηλά στην ατζέντα του δήμου.
Δεν ξέρω αν η δεύτερη "καταγγελία" που προέρχεται και από ενεργό μέλος του δήμου μας ευσταθεί, αλλά σίγουρα θα πρέπει να απαντηθεί. Ήδη σε 20 μέρες θα ξαναγυρίσουν οι μαθητές στα σχολεία τους, κι εμείς είμαστε ακόμα στο στάδιο της διαμόρφωσης των χώρων, απο κει και πέρα τσιμουδιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: