Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΩΡΓΟ KAI ΣΩΤΗΡΗ

Ένας ακόμα φίλος έφυγε απο αυτόν τον μάταιο κόσμο δίχως να ανακοινώσουν- όχι τους λόγους που σίγουρα δεν μας ενδιαφέρουν- αλλά ούτε καν το όνομα του, με τους νέους όρους της μη δημοσιοποίησης. Λυπηρό φαινόμενο της πανδημίας, αφού η σχετική εντολή ακόμα και απο την εκκλησία αναφέρει οτι πλέον οι νεκροί θα συνοδεύονται στην κατοικία των σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Κρίμα βέβαια που δεν ανακοινώνονται την επομένη της ταφής για να μπορέσει ο καθένας μας,να πενθήσει τον φίλο, τον γνωστό του. 
Θεωρώ οτι θα πρέπει τουλάχιστον να ανακοινώνονται οι θάνατοι.....  ειδικά στα χωριά που εμείς δεν έχουμε πλέον επικοινωνία.
Καλό ταξίδι Γιώργο, καλό ταξίδι Σωτήρη

Δεν υπάρχουν σχόλια: