Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

ΑΛΛΟΙ 50% ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 100% ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΟΥΣ

Κάλεσμα κατά αρχάς στους βουλευτές της ΝΔ και στους υπουργούς και τους υφυπουργούς να καταθέσουν το ήμισυ του μισθού τους, τους επόμενους δύο μήνες, για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού κατά του κορονοϊού, απηύθυνε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης...καταλήγοντας οτι "Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα"
Από χθες το βράδυ ως και σήμερα το πρωί το κάλεσμα του Πρωθυπουργού έπιασε τόπο, αφού ουκ ολίγοι δίνουν απο το 50% ως και το 100% των μισθών τους. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, βουλευτές, ο Παύλος, ο Δήμαρχος Ηρακλείου, ο Δήμαρχος Κισάμου, περιφερειακοί σύμβουλοι ως και οι αντιπρόεδροι της Μονομετοχικής Κισάμου, είδα οτι θα δώσουν το 100% των μισθών τους για τον αγώνα ενάντια στον αόρατο εχθρό.
Μπράβο σε όλους και ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η προσφορά μιας και σε λίγο καιρό αυτό θα το κάνουν έτσι και αλλιώς όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: