Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

ΑΡΟΔΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Έξω από το λιμάνι του Πειραιά παραμένει για 5η μέρα το ελληνόκτητο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της ναυτιλιακής εταιρείας ΑΝΕΚ, με πλήρωμα 349 άτομα, που αποτελούν πληρώματα διαφόρων εθνικοτήτων μεταξύ των οποίων και 38 Έλληνες.
Το πλοίο βρίσκεται αρόδου στο λιμάνι του Πειραιά και δεν μπορεί να καταπλεύσει, λόγω το ότι έχει τεθεί από 21/03 σε ισχύ υπουργική απόφαση με περιοριστικά μέτρα για τους κατάπλους των σκαφών και των πλοίων στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊου.
Οι πληροφορίες λένε οτι ένας απο τους Έλληνες του πληρώματος είναι Κισαμίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: