Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ;

Εξαιτίας του νέου κορωνοϊού, ο επαναπατρισμός της σορού του 42χρονου απαγορεύτηκε από την πρώτη στιγμή. «Πήγαμε βάσει νόμου που είναι ξεκάθαρος. Απαγορεύεται ο επαναπατρισμός του. Μάλιστα, υπάρχουν και διαφοροποιήσεις στις διαδικασίες της ταφής. Για παράδειγμα το μεταλλικό φέρετρο μπήκε στον τάφο αλλά δεν σκεπάστηκε με τσιμεντένιες πλάκες όπως γίνεται συνήθως. Αντιθέτως, σκεπάστηκε μόνο με χώμα», πρόσθεσε ο ιδιοκτήτης του γραφείου Τελετών. Μάλιστα πρόσθεσε ότι «ο συγκεκριμένος τάφος δεν θα ανοίξει σε τρία χρόνια, αλλά θα πρέπει να παραμείνει κλειστός για δέκα χρόνια».

Βρε κοπέλια τι παίζει εδώ... μήπως μιλάμε για άλλες καταστάσεις και δεν το ξέρουμε; 
Ή μήπως είχε παραγγελθεί απο την οικογένεια του το μεταλλικό φέρετρο για την μεταφορά του στην Γερμανία και αφού απαγορεύτηκε θάφτηκε εδώ με αυτούς τους όρους;
Μήπως πρέπει να μάθουμε το γιατί;

Δεν υπάρχουν σχόλια: