Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

για τον θάνατο της Χαρούλας Μυλωνάκη
Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε για τον θάνατο της Χαρούλα μας!
Η  περήφανη, αγωνίστρια, υπεύθυνη, εργατική και ακούραστη, με ακέραιο χαρακτήρα και ήθος Κισαμίτισσά μας από τα Χαιρεθιανά, Χαρούλα Μυλωνάκη, ένας άνθρωπος που γνώριζε μόνο να προσφέρει, τόσο μέσα από το λειτούργημα του γιατρού όσο και ως χρόνια στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ως παθολόγος Αναπληρώτρια Διευθύντρια  της Β’ Παθολογικής κλινικής του Γ.Ν.Χ. και Υπεύθυνη του Διαβητολογικού Ιατρείου, πρόσφερε ακούραστα το έργο της και περιέθαλψε χιλιάδες συνανθρώπους μας. Παράλληλα, μέσα από την παρουσία της στα κοινά από το 2002, ως Νομαρχιακός Σύμβουλος και ως Δημοτικός Σύμβουλος στη συνέχεια, είχε πάντα μία εξαίρετη και ζωντανή παρουσία. Ειδικά την περίοδο που διετέλεσε ως πρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ, προσπάθησε και συνέβαλλε στον εκσυγχρονισμό της διαχείρισης των απορριμμάτων στο νομό μας. 
Θα την θυμόμαστε πάντα με το χαμόγελο, την ευγένεια, την αξιοπρέπεια, την καλοσύνη και την καλοκαρδία που την χαρακτήριζε. 
Εκ μέρους του Δήμου Κισσάμου και του Δημοτικού Συμβουλίου, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον σύζυγό της Λευτέρη και στην οικογένειά της. 
Επιθυμία της Δημοτικής Αρχής, εφόσον λόγω των περιοριστικών μέτρων, δεν μπορούμε να αποχαιρετίσουμε από κοντά την συντοπίτισσά μας στην τελευταία της κατοικία στα Χαιρεθιανά, είναι να διοργανώσουμε μία εκδήλωση στη μνήμη της  και να τιμήσουμε με αυτό τον τρόπο, το έργο και την προσφορά της. 
Ο Δήμαρχος Κισσάμου
Γεώργιος Μυλωνάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: