Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ..ΚΑΝΕΙΣ

Έγινε ενημέρωση και έλεγχος των επιβατών που φτάνουν στα Κύθηρα απο Πειραιά και ενδεχομένως απο Κρήτη, όπως ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα ο δήμαρχος Κυθήρων κ Χαρχαλάκης, τα μέτρα είναι για την προστασία των κατοίκων του γειτονικού μας νησιού και τον φόβο της διασποράς της νόσου. 
Το ίδιο έγινε και στα Αντικύθηρα που έφτασαν 3 επισκέπτες.
Να τι γράφει...
-Απόψε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Κατσανεβάκης μαζί με τον Διοικητή του Α/Τ και του Λ/Τ βρίσκονταν στην άφιξη του Aqua Jewel στο Διακόφτι όπου παρέδωσαν σε όλους τους επιβάτες τις αναλυτικές εντολές για την προστασία από τον κορωνοϊό.
Αποβιβάστηκαν 35 επιβάτες και 3 υπήκοοι χωρών ΕΕ από τους οποίους κρατήθηκαν τα προσωπικά στοιχεία και θα ελέγχεται καθημερινά ο υποχρεωτικός από το Νόμο κατ΄ οίκον περιορισμός τους για 14 ημέρες.
Από αύριο όλες οι αρχές του νησιού αυστηροποιούμε τους ελέγχους για την πιστή τήρηση των Νόμων που στόχο έχουν την προστασία της υγείας όλων μας.
ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι υπεράνω των Νόμων, ΚΑΝΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: