Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ Δημοτικής Αρχής και αντιπολίτευσης όταν, αυτή, βοηθά στην εποικοδομητική επίλυση προβλημάτων του λαού του Δήμου, είναι και επιθυμητή και αναγκαία,
Όταν όμως γίνεται, μόνο για να δημιουργεί εντάσεις και περισσότερα προβλήματα  από όσα υποτίθεται πως θα έλυνε,  τότε είναι κατακριτέα.
Όταν στα βασικά προβλήματα του Δήμου μας, Δημοτική αρχή και μείζων αντιπολίτευση τα βρίσκουν σε αγαστή σύμπνοια σε θέματα, όπως ο προγραμματισμός των τεχνικών έργων της επόμενης χρονιάς, η ψήφιση του προϋπολογισμού, οι αναθέσεις σε εργολάβους, οι αυξήσεις των ανταποδοτικών τελών κλπ,  η τελευταία αντιπαράθεση, γίνεται μόνο για τις εντυπώσεις.
Η Λαϊκή συσπείρωση έχει προγραμματικές διαφωνίες τόσο με την συμπολίτευση όσο και με την μείζονα αντιπολίτευση, αυτό όμως δεν την εμποδίζει να συμφωνεί όπου χρειάζεται, στο δημοτικό συμβούλιο, με γνώμονα πάντα τα λαϊκά συμφέροντα,
Στις παράξενες, πρωτόγνωρες και θλιβερές αυτές καταστάσεις που ζούμε όλοι μας, το τελευταίο διάστημα, με αίσθημα ευθύνης, προσπαθεί να συμβάλει, παρόλο που διαφωνεί με την εκδοθείσα ΠΝΠ (ΦΕΚ Α΄ 55/2020), όσο είναι δυνατόν, ώστε αυτές οι καταστάσεις να είναι πιο ανώδυνες, για τον λαό της περιοχής μας.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης»
Φραγκιουδάκης Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια: