Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Την άποψη του δημοσιοποίησε στην προσωπική του σελίδα ο αντιδήμαρχος Κισάμου κ Θεόφιλος Χριστουλάκης, σχετικά με την κόντρα των τελευταίων ημερών ανάμεσα στην συμπολίτευση και αντιπολίτευση του Δήμου Κισάμου για το "Δια της περιφοράς δημοτικό συμβούλιο", γράφοντας τα εξής:
Ήθελα να ξέρω πως αισθάνονται σήμερα αυτοί που είχαν βγει στα κάγκελα να μας κατηγορούν για την απαγόρευση του καρναβαλιού της Κισάμου
Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει σήμερα και με τα δημοτικά συμβούλια που μας κατηγορούν ότι τα κάνουμε εκ περιφοράς μεθοδευμένα (αυτό κάνουν και τα Χανιά και ο Πλατανιάς και ο Αποκόρωνας και όλη Ελλάδα μέχρι την άλλη βδομάδα)
Είναι κρίμα ειλικρινά να γίνετε λαϊκισμός σε βάρος της υγείας των πολιτών.
Ας εφαρμόσουμε όλοι ευλαβικά τις υποδείξεις του κράτους και όταν με το καλό βγούμε νικητές από την πανδημία θα υπάρχει χρόνος για αντιπολίτευση
Για την ώρα ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

1 σχόλιο:

Τ θ είπε...

Πολύ σωστά τουλουπακης θοδωρης