Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ή ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ

Απάντηση στα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στο Δήμος μας, αλλά και στις επιστολές που αναρτώνται απο δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας, δίνει ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Μιχάλης Θεοδωρογλάκης μιας και είναι σίγουρος οτι ενώ αυτές τις ώρες γίνεται το "Δια περιφοράς συμβούλιο" δεν θα υπάρχει πάλι η σχετική πλειοψηφία των 2/3, οπότε λογικά πάμε για το επόμενο.... που θα είναι καθοριστικό για την ομαλή λειτουργία του Δήμου.
- Κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι εάν όντως το εννοούσαν ότι έπρεπε να υπάρχει πνεύμα συνεργασίας δεν θα απουσίαζαν από τις διαδικασίες, θα μπορούσαν να συμμετέχουν να ψηφίσουν να επιτρέψουν την λειτουργία του δήμου μας να μην γίνουν εμπόδιο σε αυτή και να καταθέσουν δημόσια τις οποίες προτάσεις* τους όπως έκανε και η παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης «Λαϊκή Συσπείρωση», αλλά πιθανότατα λόγο έλλειψης αυτών προτίμησαν να επιδοθούν στο πολύ γνωστό για εκείνους παιχνίδι μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων.
Λένε ότι οδηγούμεθα σε παρακμή και ολίσθηση όπως τόνισε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ Αμφιλόχιος.
Ποιοι;
Αυτοί που ξεκίνησαν τις κόντρες και τους χαρακτηρισμούς.
Ποιοι;
Αυτοί που συνεχίζουν τις κόντρες και τους χαρακτηρισμούς
Αν είχαν καταναλώσει την ενέργεια τους στο να βρουν προτάσεις αντί να προσπαθούν να κλέψουν εντυπώσεις εν μέσο πανδημίας σίγουρα θα διευκόλυνε το πνεύμα συνεργασίας.
Τώρα στο ότι χρησιμοποιούν λόγια του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ.κ Αμφιλόχιου ενώ κάνουν το ακριβώς αντίθετο από αυτά που λέει είναι απλά για να γίνουν αρεστοί σε μεγαλύτερο εύρος κοινού και να αποκτήσουν συμπάθειες
Πιστεύω ότι πλέον όλοι έχουν καταλάβει την λανθασμένη τακτική της μείζονος αντιπολίτευσης αλλά ποτέ δεν είναι αργά.

* Όταν λέμε προτάσεις και ειδικά προϋπολογισμού εννοούμε βάση κώδικα και Κλεισθένη, δηλαδή κοστολογημένες και να έχουν υποβληθεί στην οικονομική υπηρεσία για γνωμοδότηση.
Μιχάλης Θεοδώρου Θεοδωρογλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: