Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Σε συμβολική, αλλά και ουσιαστική πρωτοβουλία στήριξης δομών και υπηρεσιών στον Δήμο Κισσάμου προχώρησε η δημοτική παράταξη "ΚΙΣΑΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΟΔΙΚΗ ", αρωγός και ο Σύλλογος Φίλων ΜΑΝΩΛΗ ΣΚΟΥΛΑΚΗ. 
Μετά την πρόταση του επικεφαλής κ. Σταθάκη για στήριξη με ότι μέσο είναι δυνατόν δομών που βρίσκονται στον Δήμο Κισάμου, στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης των δυσκολιών που περνάει η χώρα μας, την σύμφωνη γνώμη όλων των μελών του συνδυασμού, που ελήφθη την Παρασκευή 20-3-2020 και την αυτόβουλη επικοινωνία το Σάββατο 21-3-2020 για το ίδιο θέμα, του κ. Κουρτάκη Ιωάννη, Προέδρου φίλων προβολής έργου ΜΑΝΩΛΗ ΣΚΟΥΛΑΚΗ, προχώρησαν νωρίτερα σήμερα στην προμήθεια υλικών πρώτης ανάγκης.
Φόρμες μια χρήσης και γάντια για το Κέντρο Υγείας Κισάμου καθώς και για το Αννουσάκειο προνοιακό ίδρυμα, γάντια για το Α.Τ Κισάμου και τον Λιμενικό Σταθμό, για να μπορούν να επιτελούν το δύσκολο και επίπονο έργο που τους ανατεθεί, σχετικά με τον έλεγχο και την απαγόρευση της κυκλοφορίας.
Φωτο Στάθης Παληάμπελος

Δεν υπάρχουν σχόλια: