Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΩΝ ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

200 μάσκες πλενόμενες και 700 ποδονάρια σε Κέντρο Υγείας Κισάμου και Αννουσάκειο Θεραπευτήριο
Στην επιστολή της η πρόεδρος του συλλόγου Κυριών και δεσποινίδων Καστελίου, "Η Κοινωνική Πρόνοια" κα Νταγκουνάκη Ανθούλα, αναφέρει:
-"Είναι για την τιμή τα ευχαριστήρια και τα συγχαρητήρια που αξίζουν οι γιατροί του ΕΣΥ όλης της Ελλάδας, που μάχονται ηρωικά τούτες τις μέρες στον αγώνα ενάντια στον αόρατο εχθρό που μας πολιορκεί, ανελέητα.
Στο νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας αλλά και του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου τους ευχόμαστε δύναμη αυτές τις στιγμές και τους ευχαριστούμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια: