Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΚΑΛΟΥΔΙΑΝΩΝ

Στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Κισάμου, που μάχονται καθημερινά ενάντια στον εχθρό που μας πολιορκεί, σημαντικό υγειονομικό υλικό, προσέφερε ο σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Καλουδιανών "Ευαγγελισμός της Θεοτόκου".
Ανάμεσα στα υλικά πρώτης ανάγκης είναι ηλεκτρονικό πιεσόμετρο, ηλεκτρονικά θερμόμετρα μετώπου, αντλίες ψεκασμού, γάντια, γυαλιά προστασίας, απολυμαντικά υγρά και ρολά χαρτιού εξέτασης. 
Το Κέντρο Υγείας και η διευθύντρια του κ. Νικολακάκη, ευχαριστούν τον σύλλογο για την προσφορά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: