Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Στις 24/3/2020, στα πλαίσια εφαρμογής των μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων και ευπαθών ομάδων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο αμφιθέατρο του Δήμου, τηρουμένων όλων των μέτρων ατομικής ασφάλειας,  παρουσία του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων Πολιτικής Προστασίας Μαυροδημητράκη Σπύρου και Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Χαχλάκη Γιώργου και άλλων στελεχών του Δήμου, με τους υπεύθυνους και συντονιστές των Κοινωνικών Δομών και Προγραμμάτων του Δήμου και του Αννουσάκειου Ιδρύματος, της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων επαρχίας Κισάμου και του Ερυθρού Σταυρού,  με κοινό σκοπό όλων, τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και κεντρικό σύνθημα «Μείνε σπίτι-Είμαστε δίπλα σου».
Κύριο μέλημά μας, τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι ο συντονισμός και η δημιουργία δομών στήριξης, για τα θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης, παροχής ειδών πρώτης ανάγκης, εξυπηρέτησης κατοίκων που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν, ειδικά σε απομακρυσμένες περιοχές καθώς και ψυχολογικής στήριξης ή οτιδήποτε άλλο κριθεί αναγκαίο. 
Είμαστε σε επικοινωνία με τις παραπάνω δομές και φορείς και στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα υπάρξει ενημέρωση για τηλέφωνα επικοινωνίας γραμμών στήριξης στα οποία οι δημότες μας θα μπορούν να απευθύνονται.
Μέχρι νεοτέρας, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα:
Γραμματεία Δήμου Κισσάμου: 2822340200
Κέντρου Κοινότητας  Δήμου Κισσάμου: 2822031989
«Βοήθεια στο σπίτι Κισάμου» του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου : 2822023717
«Βοήθεια στο σπίτι Ιναχωρίου» της Κοινοφελούς Επιχείρησης Δήμου Κισάμου: 2822340200
 Εκ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: