Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΣΑΝ ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ!!!

Παρά τις νέες αυξημένες αρμοδιότητες στην αστυνομία με πρόσχημα τον κορονοϊό, την δουλεια της την κάνει και με το παραπάνω εδώ στην Κίσαμο. 
 - Μπήκε για να κλέψει σε σπίτι στις Λουσακιές αλλά έγινε αντιληπτός απο περαστικούς και το έβαλε στα πόδια δίχως να πάρει κάτι. Άνδρες του Α.Τ Κισάμου προέβησαν σε εκτεταμένες αναζητήσεις βασιζόμενοι στην περιγραφή των μαρτύρων και τον εντόπισαν να κινείται πεζός στον Πλάτανο όπου και τον συνέλαβαν και τον προσήγαγαν στο Α.Τ Κισάμου.
Κατόπιν κλήθηκαν οι μάρτυρες που τον αναγνώρισαν οπότε σχηματίστηκε δικογραφία και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
-Στον ίδιο, αλβανικής καταγωγής, κόπηκε και πρόστιμο για παράνομη μετακίνηση 150Ε μιας και δεν βρέθηκε χαρτί μετακίνησης για αυτόν ...τον σκοπό.
Συγχαρητήρια στο Α.Τ Κισάμου που παρά τις δύσκολες συγκυρίες και την έλλειψη προσωπικού είναι πάντα δίπλα στους πολίτες. 
Καλό είναι βέβαια και μεις μιας και είμαστε όλοι κλεισμένοι μέσα να στέλνουμε όσοι μπορούν κανένα γείτονα να βλέπει τα πατρικά ή τα εξοχικά μας που είναι αναγκαστικά κλειστά τώρα.
Οι επιτήδειοι καιροφυλακτούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: