Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΡΩΝΕΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ...ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;

Είναι κρίμα κι άδικο αυτοί που φροντίζουν να κάνουν την πόλη μας καλύτερη, παράλληλα να την λερώνουν. Έχουν περάσει πλέον πολλές μέρες, η διοργάνωση του αγώνα δρόμου (4ος δρόμος Κισάμου) τελείωσε, μάλιστα με απόλυτη επιτυχία. Παρόλα αυτά οτι τοποθέτησαν είναι ακόμα εκεί πέρασαν τόσες μέρες και τα βρίσκουμε από εδώ κι από εκεί κρεμασμένα. 
- Τοποθετείς αφίσες; Στείλε κάποιον να τις αφαιρέσει μετά την εκδήλωση. Δένεις πλαστικές ερυθρόλευκες ταινίες εδώ κι εκεί; Στείλε αυτόν που τις έδεσε να τις βγάλει. 
Ας μην βοηθούμε να φαίνεται η πόλη, ο τόπο μας, τόσο "φτηνός". Έχουμε μια τάση να τον περιποιούμαστε το καλοκαίρι μόνο και μόνο για τους τουρίστες λες κι εμείς δεν αξίζουμε να ζούμε σε έναν καθαρό κι όμορφο τόπο. Λες κι έχουμε ανάγκη μόνο τις γιορτές και τα πανηγύρια... 
Μια αναγνώστρια 

Υ.Σ Αγαπητή αναγνώστρια εδώ έχουμε τους "δούλους" που πρέπει να μας καθαρίσουν μετά... αυτούς τους 3-4 ηρωικούς οδοκαθαριστές του δήμου μας που τους μεταχειριζόμαστε όπως κάνουμε κέφι... είναι η αρχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: