Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

ΜΕΤΑ ΤΟ Ε΄ ΠΡΟΕΔΡΕ..ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ Ε' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ!!

Σε αυτήν την πόλη ή αντιδήμαρχος θα είσαι ή πρόεδρος ή αντιπρόεδρος....τελικά!!
Παρακάτω η σύνθεση της Μονομετοχικής του Δήμου Κισάμου, μιας εταιρείας που μας έχει προβληματίσει τα τελευταία χρόνια και αντί να την κάνουμε να ακούγεται (έστω) καλή, την κάνουμε σαν να πρόκειται για μια ομάδα από το Μπάκιγχαμ... εκτός κι αν ο ρόλος του αντιπροέδρου κρύβει και κάτι άλλο που προς το παρόν μας διαφεύγει.
1.Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα και με την 233/2019(ΑΔΑ:6ΓΤΛΩΕΖ-Υ0Κ) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου τίθεται ο κ. Μυλωνάκης Γεώργιος του Εμμανουήλ και της Ευφροσύνης, Αγρότης.
2. Α΄Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο κ. Τουλουπάκης Θεόδωρος του Γεωργίου και της Ελένης, Εργολάβος Οικοδομών.
3. Β΄Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο κ. Χουδαλάκης Ευάγγελος του Ιωάννη και της Μαρίας, Ελεύθερος Επαγγελματίας.
4. Γ΄Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου εκλέχθηκε o κ. Χαραλαμπάκης Εμμανουήλ του Εμμανουήλ και της Βασιλικής, Επάγγελμα Ιδιωτικός Υπάλληλος.
5. Δ΄ Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου εκλέχθηκε η κα. Σκαλιδάκη Ελευθερία του Ζαχαρία και της Μαρίας, οικιακά.
και μέλη οι
α)Σταθάκης Θεόδωρος του Θεοδώρου και της Μαρίας, Δημόσιος Υπάλληλος.
β)Φουρναράκης Εμμανουήλ του Δημητρίου και της Αικατερίνης, Ελεύθερος
Επαγγελματίας.
γ) Σκαράκη Ευαγγελία του Δημητρίου και της Αριάδνης, Νηπιαγωγός.
δ) Αποστολάκη Ευανθία του Εμμανουήλ και της Χρυσάνθης, Ιδιωτική Υπάλληλος. 
Τελικά ζούμε για τα αξιώματα.... πρόεδρος, αντιπρόεδρος... το θέμα είναι ποιοι θα κάνουν τις δουλειές.....και όλα αυτά δεν είναι δύσκολο να τα βρεις απλά ψάχνεις στην διαύγεια, Γιάννη και Κωστή που σας φαίνεται παράξενο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: