Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ;

«Στα Μεγάλα Χωράφια έχει γίνει ήδη η ανάθεση, στο Σταλό έχει γίνει η επόμενη ανάθεση και επίσης θα γίνουν 3 αναθέσεις, γιατί είναι κοντά στα 15 εκατ. όλες αυτές οι κατολισθήσεις. Το υπουργείο λοιπόν με την ολοκλήρωση των μελετών για όλο τον ΒΟΑΚ για τις κατολισθήσεις που είναι 30 από το Ηράκλειο μέχρι τα Χανιά, να δώσει τις αναθέσεις στο υπουργείο. Αυτό που έχει διαβεβαιώσει είναι ότι θα καταλήξουν μέσα στον Φεβρουάριο. Έπρεπε να προχωρήσουν οι μελέτες όμως πρώτα χωρίς μελέτες τόσο σοβαρά έργα δεν μπορούν να ολοκληρωθούν, η χρηματοδότηση υπάρχει από την προηγούμενη περίοδο».

Δυστυχώς για άλλη μια φορά καμιά αναφορά για Κίσαμο απο τον Περιφερειάρχη, που όπως φαίνεται δεν μας υπολογίζει. Μάλιστα εμείς οι Χανιώτες βιώνουμε μια απο τις μεγαλύτερες πολιτικές ήττες μας όλα αυτά τα χρόνια, μιας και θα έπρεπε να είχαμε καταλάβει οτι την ανάπτυξη την "τρώνε" άλλοι, και το βιολί αυτό θα συνεχιστεί άμα δεν κάνουμε διαχωρισμό της περιφέρειας σε ανατολική και δυτική. Πάντα θα είμαστε ο φτωχός συγγενής της Ανατολικής Κρήτης και θα ζούμε με οτι περισσέψει. Με τις υγείες μας....

Δεν υπάρχουν σχόλια: