Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΗ

Κάτι παραπάνω ξέρουν αυτοί εκεί στον Πλατανιά στην Αγιά Μαρίνα και τον Σταλό... και σίγουρα περισσότερα απο τους εμπλεκόμενους στο Μαύρο Μώλος που κάθε χρόνο μαλώνουν ποιανού είναι η αμμούτσα. Δοκιμασμένη μέθοδος απλά χρειάζεται άδεια και πρώτο λόγο απο την δημοτική αρχή... σε μερικά χρόνια όπως πάμε στο Μαυρο Μώλος δεν θα υπάρχει ούτε κόκκος άμμου...να το θυμάστε!!!
Και φυσικά όχι μόνο στο Μαύρο Μώλος αλλά και στο Τελωνείο και στο γήπεδο και στον Δραπανιά και στα Νοπήγια.. Άμμο θέλουν οι τουρίστες.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: