Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

ΔΡΟΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ 2020

Ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Δήμο Κισάμου και με την υποστήριξη της  Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, διοργανώνουν για 4η συνεχόμενη χρονιά, στην Κίσαμο αγώνες δρόμου σε δημόσια οδό, με την ονομασία: «ΔΡΟΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ 2020» την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020.
Η φετινή διοργάνωση θα φιλοξενήσει στην πόλη της Κισάμου περισσότερους από 500 αθλητές όλων των ηλικιών και θα προστεθούν και άλλα αγωνίσματα σε σχέση με τις προηγούμενες διοργανώσεις. 
Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει εθελοντικά μπορεί να στείλει το ενδιαφέρον του στο mail:   dromoskisamou@gmail.com
Ο εθελοντισμός αποτελεί σημαντικό κομμάτι κάθε διοργάνωσης μεγάλης απήχησης και οι εθελοντές εκτός από την πολύτιμη εμπειρία που αποκτούν με την ενεργό συμμετοχή τους, απολαμβάνουν και άλλα ιδιαίτερα προνόμια σε σχέση με το κοινό.
Βασική προϋπόθεση για να δηλώσει κάποιος συμμετοχή ως εθελοντής είναι η διάθεση και η επιθυμία για προσφορά.
Σε όλους τους εθελοντές θα δοθεί αναμνηστικό μπλουζάκι της διοργάνωσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: