Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ....

Το 2019 λέγαμε για μια πολύ μεγάλη επένδυση που σχεδιάζεται στον κόλπο της Κισάμου, με εκτιμώμενο ύψους 303 εκατομμυρίων ευρώ, και αφορά το επενδυτικό σχέδιο Costa Nopia του Ομίλου Λεπτός (Leptos Group) και αφορά την «Ανάπτυξη τουριστικού και παραθεριστικού χωριού», το οποίο θα υλοποιηθεί  στα νοτιοανατολικά του κόλπου της Κισάμου, στα Νοπήγια.
Το 2020 λέμε και για άλλη μια μεγάλη επένδυση στο κόλπο που έκλεισε τις τελευταίες μέρες και αφορά την αγορά μεγάλης έκτασης 250 στερεμάτων από γνωστό επιχειρηματία, στο κέντρο του κόλπου και δίπλα από την πόλη της Κισάμου. 'Όπως έγινε γνωστό η έκταση αυτή που ξεκινάει από τον Κορφαλώνα και καταλήγει στα όρια της πόλης, προορίζεται για ξενοδοχειακή μονάδα και οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν τις επόμενες μέρες.
Για να δούμε ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: