Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020

ΟΙ ΚΩΝΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟΙ

 Διασταύρωση Λουσακιανού δρόμου με ηρώων πολυτεχνείου ..το λεωφορείο δεν μπορεί να στρίψει και ο λόγος που έβαλαν  τους κώνους...φυσικά και δεν αντέχουν ούτε μήνα, αφού ο καθένας κάνει ότι γουστάρει εκεί. Με τον ρυθμό που πάμε τα έξοδα για νέους κώνους θα στοιχίσουν περισσότερο από το προσλάβουμε κανένα δημοτικό αστυνόμο.
Απορία βέβαια έχω η αστυνομία όταν τους βλέπει τι κάνει....ή δεν τους βλέπει;
Τα ίδια και στο Κέντρο Υγείας... μοναδική λύση τα τσιμεντένια... που να το αισθάνεται όποιος επιχειρήσει να τα "καβαλικέψει" !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: