Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Με επείγον έγγραφό του προς τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Σπυρίδωνα Κοκκινάκη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κυθήρων κ. Εμμανουήλ Π.Στάθης, ζήτησε την έναρξη της διαδικασίας επιβολής πειθαρχικής τιμωρίας στον Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης “Πρώτα ο Άνθρωπος” κ. Παναγιώτη Αλεβιζόπουλο, ο οποίος απέχει πλήρως και αδικαιολόγητα από τα καθήκοντά του από την αρχή της δημοτικής θητείας και δεν έχει λάβει μέρος σε καμία από τις 7 έως σήμερα πραγματοποιηθείσες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς να έχει αιτηθεί και λάβει σχετική άδεια απουσίας από το Δ.Σ.
Ο κ. Αλεβιζόπουλος έχει καταλάβει την μοναδική έδρα των Αντικυθήρων!!
Δείτε τι έγραψε ο Δήμαρχος Κυθήρων Στρατής Χαρχαλάκης για την περίπτωση αυτή.

Όταν κάποιος διεκδικεί τη λαϊκή ψήφο, ΟΦΕΙΛΕΙ να τιμά τους δημότες που τον εξέλεξαν! Αν δεν το κάνει πρέπει να παραιτηθεί! Αν δεν παραιτηθεί και γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τους Νόμους και τις διαδικασίες, υπάρχουν και άλλες νόμιμες οδοί...
Προεκλογικά ο κ. Αλεβιζόπουλος ήταν λαλίστατος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα καφενεία. Είχε άποψη για όλα, πήγε στα Αντικύθηρα και ζήτησε την στήριξη των δημοτών, ασκούσε έντονη κριτική στη Δημοτική Αρχή (χωρίς βέβαια να προτείνει κάτι συγκεκριμένο). Έλαβε συνολικά 302 ψήφους και κατέλαβε την μοναδική έδρα των Αντικυθήρων, υποχρεούμενος να είναι διαρκώς παρών στις συνεδριάσεις του ΔΣ και να συνεργάζεται καθημερινά με τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο της Κοινότητας για τα θέματα του νησιού που εκπροσωπεί.
Μέχρι σήμερα δεν έχει εμφανιστεί σε ΚΑΜΙΑ από τις 7 συνεδριάσεις του ΔΣ που έχουν γίνει στη νέα δημοτική περίοδο, δηλαδή μετά την 01/09/2019. Δεν έχει αιτιολογήσει καμία απουσία, δεν έχει ζητήσει να λάβει σχετική άδεια από το Δ.Σ. Εκθέτει τον εαυτό του και την παράταξη που τον συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιό της.

Είναι ξεκάθαρο ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές, όχι μόνο από τον Πρόεδρο του ΔΣ που υποχρεούται να εφαρμόσει τη νομοθεσία, αλλά κυρίως από τους ίδιους τους πολίτες.

Παράδειγμα προς μίμηση....

Δεν υπάρχουν σχόλια: