Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΑ ΣΩΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

 Από την επιχείρηση μεταφοράς συντοπίτη μας, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί ευτυχώς για προληπτικούς λόγους από την λιμνοθάλασσα του Μπάλου από το μονοπάτι, στο Κέντρο Υγείας Κισάμου! Πυροσβεστική Υπηρεσία, Πολιτική Προστασία Δήμου, Κέντρο Υγείας, Περιφερειακο Τμήμα Κισάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού... 
Συμπράξεις με τους φορείς προς όφελος της κοινωνίας....
Όσο υπάρχουν άνθρωποι!!!

Ο Δήμαρχος Κισσάμου, Γεώργιος Μυλωνάκης, θέλει να ευχαριστήσει θερμά το Κέντρο Υγείας Κισάμου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισάμου και ιδιαίτερα το Τμήμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ερυθρού Σταυρού του Περιφερειακού Τμήματος Κισάμου, καθώς και την υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας, προκειμένου να γίνει η μεταφορά του υπαλλήλου, που εργάζεται ως φύλακας στην περιοχή του Μπάλου, στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου, λόγω της έντονης αδιαθεσίας του. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια που για ακόμη μία φορά, ανταπεξήλθαν άμεσα και με επιτυχία στην επιχείρηση διάσωσης του συνδημότη μας. Οι πράξεις τους, μας αποδεικνύουν σχεδόν καθημερινά το μεγαλείο ψυχής τους. Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους και στον συντοπίτη μας, να έχει καλή και γρήγορη ανάρρωση.
Ο Δήμαρχος Κισάμου

Γεώργιος Μυλωνάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: