Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

ΕΟΡΤΗ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Κισάμου η εορταστική εκδήλωση του ΕΠΑ.Λ. Κισάμου για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών - Ιωάννη Χρυσόστομου, Βασιλείου του Μέγα και Γρηγορίου Ναζιανζηνού ή Θεολόγου- στα Γράμματα. 
Στο έργο και την προσφορά των τριών αυτών μεγάλων ιεραρχών και παιδαγωγών αναφέρθηκε ο προσκεκλημένος ομιλητής Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλόχιος ο οποίος κλείνοντας σχολίασε και τα προβλήματα της σύγχρονης παιδείας η οποία και θα πρέπει να υπηρετεί τον άνθρωπο όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Αμέσως μετά ακολούθησε η προβολή της ταινίας «Οι Συγγραφείς Της Ελευθερίας» (FREEDOM WRITERS) που καταδεικνύει έναν από τους ρόλους του πολυσχιδούς εκπαιδευτικού έργου. Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία με την Hillary Swank στο ρόλο μιας καθηγήτριας σε μια τάξη παραβατικών μαθητών τους οποίους κατάφερε να στρέψει στη γνώση. 
Νεκτάριος Ζουριδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: