Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

4 ΧΡΥΣΑ 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ

Στο 7o Φεστιβάλ Κρητικού Στίβου το οποίο διεξήχθη την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στην πόλη του Αγίου Νικολάου συμμετείχαν οι αθλητές στίβου της Θύελλας. Οι αγώνες περιελάμβαναν το αναπτυξιακό πρωτάθλημα δρόμου σε δημόσια οδό, αγώνες επίδειξης σφαιροβολίας, άλμα σε μήκος χωρίς φόρα και kids athletics.
Οι Κισαμίτες αθλητές κατάφεραν να αποσπάσουν 8 μετάλλια εκ των οποίων 4 χρυσά ,2 ασημένια και 2 χάλκινα.
Συγκεκριμένα χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν ο Άγγελος Μοδιανάκης στη σφαιροβολία Κ18 με βολή στα 14.82 μέτρα, η Χρυσάνθη Φαραντάκη στη σφαιροβολία Κ14 με βολή στα 7.15 μέτρα, η Ευαγγελία Διαμαντάκη στο άλμα σε μήκος χωρίς φόρα Κ16 με 2.15 μέτρα και η Μαρία Νικολακάκη στο άλμα σε μήκος χωρίς φόρα Κ14 με 2.06 μέτρα.

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Ορλίντ Τζόκα στο δρόμο 3.600μ. Κ18 και η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ500 της Θύελλας με τις Μουλάλι Χρύσα, Διαμαντάκη Ελευθερία, Χαιρετάκη Εμμανουέλα και Νικολακάκη Μαρία.
Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Άννα Χοχλάκη στο δρόμο 2.700μ Κ18 και η Αντιγόνη Σκαλιδάκη στη σφαιροβολία Κ16 με βολή στα 7.09.
Για την ομάδα της Θύελλας αγωνίστηκαν επίσης οι Κοκκινάκη Βασιλική, Χαιρετάκη Μαρία, Μιχιελιουδάκη Μαρία, Ντουλάκη Σοφία, Γαλαριώτη Άννα, Έλσα Ρέσκα, Μέλκο Τερέζα,Τσέρι Αλίσια, Πετράκη Νικολέτα και Μουρουζίδη Ολυμπία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: