Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου στην προσπάθειά του να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες για άθληση στους νέους και νέες της περιοχής μας, δημιούργησε σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Κισάμου, Τμήμα Στίβου.
Το πρόγραμμα Στίβου στηρίζεται επιστημονικά από έμπειρο γυμναστή και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις, στις ικανότητες και στην ηλικία των συμμετεχόντων.
Επειδή πιστεύουμε πως ο αθλητισμός σημαίνει άσκηση και διασκέδαση, συντελεί στην βελτίωση της υγείας των ατόμων και στην καλύτερη ποιότητα ζωής και στην κοινωνικοποίηση τους, στο πλαίσιο αυτό θα συνεχίσουμε να παρέχουμε συνεχή στήριξη στις πρωτοβουλίες αυτές που στόχο έχουν την προώθηση της φυσικής δραστηριότητας για τη βελτίωση της υγείας και την παροχή περισσότερων ευκαιριών αθλητικής ενασχόλησης.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο 7ο Φεστιβάλ Κρητικού Στίβου στον Άγιο Νικόλαο, την Κυριακή 26.01.2020, στους προπονητές τους αλλά και στους γονείς τους που αποτελούν τους στυλοβάτες των προσπαθειών τους.
Όλη αυτή η εξαιρετική προσπάθεια δίνει την δύναμη για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και κατακτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: