Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΗΧΟΓΡΑΦΙΣΗ...

Η πρώτη ηχογράφηση του "Εσύ 'σαι η αγάπη μου" στο μαγαζί του Κουτσουρέλη στην Σκαλίδη, στο λαούτο ο ίδιος ο Γιώργης Κουτσουρέλης στο βιολί ο Κουνέλης και τους παρακολουθεί ο Καρτσώνης. Διακρίνεται η μπομπίνα με το μαγνητόφωνο πάνω στην τσόχα, και κάμποσοι τυχεροί που παρακολουθούν Λεβεντόγιαννης - Αννουσάκης-Μαρακάκης κλπ..

Η φωτο είναι δεκαετία του 80 τότε που το μαγαζί του Κουτσουρέλη αποτελούσε πηγή έμπνευσης για κάθε καλλιτέχνη και πάντα κάθε παρέα κατέληγε σε γλέντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: