Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ....

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης-Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης (ΠΚ-ΜΦΙΚ), η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου, ο Σύλλογος Προβολής Κισάμου «Η Γραμβούσα» και η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, συνδιοργανώσαν την εσπερίδα με θέμα: «Δικαίωμα και Ευθύνη για το Περιβάλλον» σήμερα το βράδυ στο Φαλδάμειο Ίδρυμα.
Η ευθύνη μας δυστυχώς μικρή και μόνο να φωνάζουμε είμαστε ...απο την Δημοτική αρχή 3 εκπρόσωποι κ. Χαχλάκης, κ. Σταθάκης, κ. Φραγκιουδάκης... έπρεπε να ήταν σύσσωμο το Δ.Σ. όταν έχουμε σχεδόν το 1/3 του Δήμου μας Νατούρα και σχεδόν όλη την θάλασσα με την νέα πρόταση. Κρίμα θα περίμενα να ήταν τουλάχιστον οι άνθρωποι που ασχολούνται με Ελαφονήσι και Μπάλο..δυστυχώς άλλη μια αδιαφορία μας σε ένα θέμα που δεν πρέπει να το προσπεράσουμε. 
Αν ήταν να μοιράσουμε τα κέρδη απο το τρύγισμα θα ήμασταν σίγουρα πολύ περισσότεροι.
Τα υπόλοιπα αύριο.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: