Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

με θέμα "Οικοδομώντας την αυτοεκτίμηση του παιδιού".
Τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στις 17.00 η ώρα στην αίθουσα του Δημαρχείου Κισσάμου θα πραγματοποιηθεί η 2η συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων με θέμα συζήτησης «Οικοδομώντας την αυτοεκτίμηση του παιδιού»
 Τη συζήτηση θα συντονίσουν  τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Κισάμου:
Μπαλάσκα Κων/να- Ψυχολόγος
Πευκιανάκη Χρυσή- Κοινωνική Λειτουργός
Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κισάμου υλοποιεί για 3η συνεχή χρονιά μηνιαίες διαδραστικές συναντήσεις Γονέων και Κηδεμόνων.
Οι συναντήσεις αυτές θα περιλαμβάνουν την ανάπτυξη παιδαγωγικών, ψυχολογικών και ιατρικών θεμάτων που αφορούν την παιδική και εφηβική ηλικία από ειδικούς επαγγελματίες επιστήμονες.
Για αυτή τη σχολική χρονιά θα υπάρξει και συνεργασία με τον  Ε΄ Κύκλο του Προγράμματος: "Από το Α έως το Ω : Μια Ακαδημία για γονείς", με τη συνεργασία φορέων και του Εθνικού Καποδιστριακού Παν/ιου Αθηνών (ΕΚΠΑ), υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Προγράμματος SELMA. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε 22 περιοχές της Ελλάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια: