Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Την άλλη Τετάρτη θα γίνει η πρώτη συνάντηση για τον τουρισμό και εύχομαι να ακολουθήσουν κι άλλες ... που θα μας κάνουν να ανέβουμε μια βαθμίδα ακόμα στα μάτια του τουριστικού κόσμου.
Ως και σήμερα η αλήθεια είναι οτι βασιζόμαστε σε αυτά που μας έχει δώσει ο πλάστης και πολλές φορές ούτε που τα εκμεταλλευόμαστε σωστά, έτσι είμαι σίγουρος οτι όλος ο επιχειρηματικός κόσμος του δήμου (ο πιο τουριστικός δήμος σε επισκεψιμότητα) χαιρετίζει την προσπάθεια αυτή που εκτός απο το ετήσιο πρόγραμμα τουριστικής προβολής θα δοθούν τα πλάνα για την δημιουργία ενός τουριστικού portal (διαδικτυακή πύλη) στο Δήμου Κισάμου με χρήσιμο υλικό και πληροφόρηση για την ιστορία, την παράδοση, τον πολιτισμό, την κρητική διατροφή.
Εύχομαι όλα να πάνε κατ΄ευχήν και όλοι οι φορείς τα σωματεία που αγαπούν αυτόν τον τόπο να δώσουν το παρόν. Γιατί Κίσαμος δεν είναι μόνο η πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: