Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΠΑΣΗΣ 1917-2017

1972 Καστέλι Κισάμου από αριστερά τρεις διευθυντές 
Κυριακογιαννάκης διευθυντής Γυμνασίου
Τσουρής διευθυντής Ταχυδρομείου
Κοπάσης διευθυντής Αγροτικής τράπεζας
Θλίψη στην τοπική κοινωνία σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Νικόλαου Κοπάση, που είχε διατελέσει για πολλά χρόνια διευθυντής στην Αγροτική τράπεζα Καστελίου Κισάμου.
Νικόλαος Κοπάσης (2) στα εγκαίνια
των γραφείων της Ένωσης
H νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ι.Ν. Πέτρου και Παύλου στα Χανιά και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά. Η Σορός θα βρίσκεται στον Ι.Ν. από τις 11 το πρωί.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: