Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

ΑΚΟΥΩ..ΜΑΘΑΙΝΩ..ΡΩΤΑΩ...

Μια πολύ καλή εκδήλωση το Σάββατο 13 Μαΐου στα γραφεία του Δημιουργικού και Εξωραϊστικού συλλόγου "η Ενότητα" στον Πλάτανο. 
Ελένη Βαρδουλάκη- Ανδρονίκη Γιαννενάκη-Ελίνα Πετράκη-Χρυσοβαλάντου Ξηρουχάκη-Μέτη Παναγιωτοπούλου και Θεώνη Κουτσουνάκη μιλούν για όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το παιδί μας.
Πολλά μπράβο στο Δ.Σ του συλλόγου για το θέμα όσο και για την επιλογή των προσώπων που θα μιλήσουν, μιας και είναι οι καλύτεροι στην Κίσαμο και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: