Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΟ ΤΗΣ ΟΑΚ

Σε μια σεμνή τελετή ανακηρύχθηκε ο Αρχιεπισκόπος Κρήτης κ. Ειρηναίος σε Εταίρος της ΟΑΚ. Μια τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο κατάμεστο συνεδριακό κέντρο της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης.
Η ανακήρυξη του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου  σε Εταίρον της ΟΑΚ, πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, Φωτιστών των Σλάβων στη μνήμη των οποίων έχει αφιερωθεί το Παρεκκλήσι της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης.
Της τελετής προηγήθηκε Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμ. Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου.
Είναι η πρώτη φορά που στα 50 χρόνια λειτουργίας του ιδρύματος που ανακηρύσσεται Εταίρος της ΟΑΚ Ιεράρχης της Εκκλησίας Κρήτης.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: