Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

ΑΠΟΨΗ

Φωτιά και τσεκούρι στους νέους και προσκυνημένος. Είσαι Έλληνας; Τι προσκυνάς? Σηκώσου όρθιος εμείς και στους Θεούς ορθοί μιλούμε. 
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. 
Κάθονται λοιπόν οι νέοι λεβέντες Έλληνες και βλαστημούν στις καφετέριες, τους ξενοδόχους κυβερνήτες μας, για τα νέα βάρβαρα φορολογικά μέτρα, κόψιμο μισθών και συντάξεων, παντελούς διάλυσης του κοινωνικού κράτους και της υγείας μας. Για αυτή την κατάσταση έχω να δηλώσω τα εξής: Απεργία διαρκείας, 7 μέρες λουκέτο στα πάντα, μαγαζιά, ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις, τράπεζες και σχολεία και ο κόσμος στους δρόμους και στης πλατείες, δυναμικές κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου, συλλογή υπογραφών, για να μην ισχύσουν τα νέα θανατηφόρα μέτρα. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.
Ένας ανυποχώρητος επαναστάτης. 
Δια περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στον Ιερέα Γεώργιο Σχοινοπλοκάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: