Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΩΝΙΤΗ Ο ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ;

Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης και Δημάρχου Πλατανιά στη Περιφέρεια ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Δήμαρχος Γιάννης Μαλανδράκης συζήτησαν παράλληλα το θέμα της χρηματοδότησης για την αποκατάσταση των καταστροφών στις υποδομές του δήμου που προκάλεσε η κακοκαιρία το Φεβρουάριο του 2017.
Τέλος εξετάστηκαν ζητήματα που αφορούν συνολικά στις υποδομές του δήμου και οι δυνατότητες που υπάρχουν από πλευράς Περιφέρειας για συνδρομή και συγκεκριμένα: Ο καθαρισμός του ΒΟΑΚ στο τμήμα Χανιά-Καστέλι, αντικατάσταση ασφαλτοτάπητα στο πρωτεύον επαρχιακό δίκτυο Ταυρωνίτης-Βουκολιές, δυνατότητα αναβάθμισης του γηπέδου Ταυρωνίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: