Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Τετάρτη το απόγευμα 10 Μαΐου, μετά τον εσπερινό των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, στην μνήμην των οποίων έχει αφιερωθεί το Παρεκκλήσι της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης (ΟΑΚ), σε μια σεμνή τελετή θα τιμηθεί και θα ανακηρυχθεί εταίρος της Ορθοδόξου Ακαδημίας, ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος.
Ο Σεβασμιότατος που ήταν απο τους ανθρώπους που μόχθησαν όσο κανένας άλλος, να κάνουν τα όνειρα, του Μακαριστού Ειρηναίου, πραγματικότητα στα δύσκολα χρόνια που υπηρέτησε στην Κίσαμο σαν Πρωτοσύγκελος.
Δείτε την πρόσκληση εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: