Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ...

κι ο Πρίγκιπας που δεν είναι πια μικρός!
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων και ο Σύλλογο Διδασκόντων του 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Κισάμου, παρουσιάζουν το Σάββατο 6, την Κυριακή 7 & 8 Μάη στις 7:30μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου τη θεατρική παράσταση με τίτλο:
«Το Κουμπί της Αγάπης κι ο Πρίγκιπας που δεν είναι πια μικρός»
βασισμένη στο ομότιτλο παραμύθι για παιδιά του Βαγγέλη Ηλιόπουλου από τις εκδόσεις «ΠΑΤΑΚΗ» σε σκηνοθεσία & θεατρική διασκευή: Θεώνης Κουτσουνάκη.
Η παράσταση διαπραγματεύεται τη δύναμη της αγάπης και πως αυτή εκδηλώνεται μέσα από τον αυθορμητισμό  πέντε παιδιών. Τα παιδιά είναι πέντε φίλοι που συναντιούνται, όπως συνηθίζουν κάθε απόγευμα για να παίξουν. Με μία αφορμή βρίσκονται σε έναν χώρο για πρώτη φορά και μέσα σ’αυτόν το παιχνίδι τους μετατρέπεται σε παραμύθι!
Μία συμβολική ιστορία για παιδιά & για ενήλικες!!!
Για πρώτη φορά γονείς και δάσκαλοι συνεργάζονται επί σκηνής, για τη δημιουργία μίας θεατρικής παράστασης για παιδιά.
Ένα πρωτότυπο εγχείρημα με κινητήριο δύναμη τα ίδια τα παιδιά.
Παίζουν (με σειρά εμφάνισης):
Αχιλλέας Βαλεράς, Μόνικα Καμίντσκα, Δημήτρης Ξηρουχάκης 
Βίκυ Πέτσκου, Θρασύβουλος Πολίτης, οι ηθοποιοί είναι γονείς & εκπαιδευτικοί παιδιών/μαθητών του 1ου Ολ. Δημοτικού Σχολείου Κισάμου
Με εκτίμηση,
Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων / Δ.Σ. Διδασκόντων 1ου Ολ. Δημοτικού Σχολείου Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: