Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΣΣΑΜΟ"

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΜΑΖΙ για την ΚΙΣΣΑΜΟ», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κισσάμου Θεόδωρο Σταθάκη, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, στην Κίσσαμο.
Σε δήλωσή του, ο κ. Σταθάκης σημειώνει:
«Τα εγκαίνια ήταν προγραμματισμένα, αρχικά, για την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο κρίναμε επιβεβλημένη τη μετάθεσή τους για την επόμενη μέρα, μετά την ανακοίνωση, στις 12/9 το απόγευμα, οριστικοποίησης των ημερομηνιών -αφού λήφθηκαν, προφανώς, υπόψη τα καιρικά δεδομένα- της σπουδαίας πρωτοβουλίας του υπεραθλητή μας, Κώστα Βαρουχάκη, ο οποίος θα κολυμπήσει από τα Αντικύθηρα στην Κίσσαμο, στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου, με σκοπό τη συλλογή χρημάτων για τη στήριξη των αναγκών του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Κισσάμου. 
Έτσι, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, αργά το απόγευμα, θα είμαστε όλοι στην παραλία Τελωνείου, για να υποδεχθούμε τον Κώστα Βαρουχάκη, να τον συγχαρούμε και να στηρίξουμε την προσπάθειά του για την οικονομική ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου του τόπου μας. Μαζί με τον Κώστα Βαρουχάκη θα είναι και ο Κισσαμίτης παραολυμπιονίκης Νίκος Πατεράκης.
Την επόμενη μέρα, Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, στις 8 μ.μ., θα εγκαινιάσουμε το εκλογικό μας κέντρο στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, παρουσιάζοντας και τους υποψήφιους του συνδυασμού μας, που αποτελούν μια ισχυρή ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι συνδυάζουν τη γνώση, την εμπειρία, τη διάθεση για σκληρή δουλειά και την όρεξη να εργαστούν για να αλλάξουμε ριζικά προς το καλύτερο την εικόνα του Δήμου Κισσάμου, από τη μία άκρη του έως την άλλη. Παλαιότεροι και νεότεροι, άνθρωποι επιτυχημένοι στον επαγγελματικό στίβο, από κάθε γωνιά του Δήμου μας, πολλοί από τους οποίους αποφάσισαν να συμμετάσχουν για πρώτη φορά στα κοινά.
Απευθύνουμε, λοιπόν, ανοιχτό κάλεσμα στους πολίτες της Κισσάμου να μας τιμήσουν με την παρουσία τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: