Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ

 Δεν έχει σημασία ποιος έστειλε αυτές τις φώτο, ειναι οι ίδιοι που κάθε μέρα εδώ και 5 χρόνια πάνε προς τον δήμο και λένε το παράπονο τους για το χάλι του δρόμου που περνά μπροστά απο τα σπίτια τους και δίπλα απο δημοτικό σχολείο.

Είναι οι ίδιοι που βλέπουν την αδιαφορία της δημοτικής αρχής, και δεν βρίσκουν όχι το δίκιο τους πουθενά, αλλά ούτε κατανόηση.
Αυτή η αδιαφορία της δημοτικής αρχής έχει φέρει την πόλη στα πρόθυρα της διάλυσης, θρουλλά καθημερνά και μόνο οι απευθείας αναθέσεις νομίζουν κάποιοι οτι θα μας σώσουν δίχως ούτε μια σοβαρή μελέτη. 
Φυσικά για αυτήν την κατάσταση υπάρχει φταίχτης...
Όλοι αυτοί που χρησιμοποιούν τον δρόμο..

Δεν υπάρχουν σχόλια: