Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΛΑ

Αυτήν την εικόνα αντίκρισαν πρωί-πρωί οι κάτοικοι στην Ομογενών Αμερικής και στους κάδους του Κέντρου Υγείας Κισάμου. Μια εικόνα που δεν μας τιμά καθόλου ειδικά σε περίοδο πανδημίας και εξάπλωσης της νόσου, να βρίσκονται στο οδόστρωμα πολλά χρησιμοποιημένα rapid test, μπατονέτες κλπ... Δεν ξέρω αν ήταν εντός του κάδου ή απλά σκορπίστηκαν κατά την περισυλλογή του απορριμματοφόρου, αλλά ειναι ένα σημείο που περνούν αρκετοί μαθητές για τα σχολεία τους καθημερινά. Μάλλον πρέπει να γίνει σκέψη να μεταφερθούν κάπου αλλού οι κάδοι, αφού επανειλημμένως είναι σε κακή κατάσταση.
Φυσικά και οι άνθρωποι της καθαριότητας πρέπει να προσέχουν αλλά και να μας "προσέχουν" όταν συμβαίνουν ιδιαίτερα τέτοιες καταστάσεις.
Φωτο Π.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια: