Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΤΩΡΑ

Επιχείρηση διάσωσης έχουμε αυτήν την ώρα στο δυσκολότερο μονοπάτι της Κισάμου αυτό που οδηγεί από τη Φαλάσαρνα στον Μπάλο. Με 40 βαθμούς να δείχνει το θερμόμετρο κάποιος πάλι προσπάθησε να γίνει ήρωας.... Νεαρός άνδρας 33 χρονών λένε οι πληροφορίες ενημέρωσε μέσω του διεθνή αριθμού 112 ότι βρίσκεται δίχως νερό σε κάποιο σημείο του δύσβατου μονοπατιού. Ήδη κλιμάκιο πυροσβεστών από το σταθμό Κισάμου, άνδρες του Λιμενικού σταθμού Κισάμου, αλλά και οι ναυαγοσώστες του Δήμου Κισάμου με σκάφος από Φαλάσαρνα και Μπάλο τον αναζητούν προσπαθώντας να τον εντοπίσουν ώστε να τον παραλάβουν δια θαλάσσης. Υπάρχει επικοινωνία μέσω του διεθνή αριθμού ως και τώρα!!! 
Από την Δευτέρα η αντιπεριφέρεια Χανίων ανακοίνωσε την απαγόρευση εισόδου περιπατητών στα μονοπάτια νότια των Χανίων....στα βόρια όμως το ξεχάσαμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: